EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

Az egészség mindannyiunk számára fontos. Egészséges életmóddal, sportolással, a megfelelő vitamin készítmények szedésével, a különféle gyógyhatású termékek használatával ez számodra is elérhetővé válik.

A jó közérzet eléréséhez használj gyógyhatású készítményeket

A gyógyhatású készítmények ma már szinte minden háztartásban megtalálhatók. Válassz egy kellemes teát, hogy kipihend a napi stresszt, esetleg egy finom illóolajat a fürdővízbe. Nagyon sok alternatíva közül választhatsz, ha elszeretnéd kerülni a gyógyszerek szedését.

A vitaminok szedésével sok betegséget előzhetsz meg

A mai rohanó és modern életmód mellett kihívást jelenthet, hogy a szervezeted számára szükséges tápanyagokat az elfogyasztott ételekből elegendő mennyiségben biztosítsad.  Minden szervezetnek megfelelő mennyiségű ásványi anyagra és vitaminra van szüksége a működéshez. Igyekezz az összes alapvitaminból a megfelelő mennyiséget biztosítani, így például K-vitamint, D-vitamint is szedj, ha szervezetednek szüksége van rá. Amit tudnod kell, hogy a vitaminok nem helyettesítik az egészséges étrendet. A vitaminok kiegészítik az elfogyasztott táplálékot. A sok gyógyszer szedése helyett próbáld meg még ma összeválogatni azokat a vitaminkészítményeket, amelyek segíthetnek megelőzni a különféle betegségeket.

Étrendkiegészítőre mindenkinek szüksége van

Az étrendkiegészítőkre biztosan neked is szükséged van, ha nem tudsz sokat aludni, nem eszel elég zöldséget vagy gyümölcsöt. Az emberek mintegy 90 százaléka nem jut hozzá az ajánlott mennyiségű és minőségű tápanyaghoz. A szigorú diéták, a rossz étvágy vagy a változó táplálkozási igények miatt az étrendi ajánlások nem tudnak teljesülni. A táplálékkiegészítők célja, hogy ezt a tápanyaghiányt áthidalják, hogy az élelmiszerekből és a táplálékkiegészítőkből származó tápanyagok megfelelő egyensúlyát fenntarthassuk. A tápanyagok felszívódása az életkor előrehaladtával csökken mivel a szervezet már nem képes ugyanúgy lebontani és felszívni a tápanyagokat. Manapság sokan szednek gyógyszereket, amelyek elvonják az alapvető tápanyagokat. A táplálékkiegészítők segíthetnek az egyensúly helyreállításában. Az antioxidánsok segítenek a káros szabadgyökök elleni küzdelemben, és megvédik szervezetünket ezekkel a veszélyes mérgekkel szemben. Az emésztőenzimek segítik a szénhidrátok, zsírok és fehérjék lebontását, hogy étkezés közben bevéve optimalizálják a tápanyagok felszívódását. A fehérjepor egy gyors és egyszerű módja annak, hogy a szükséges kalóriákat bevigyük. Ha úgy érzed, hogy az étkezések során nem jutsz megfelelő tápanyaghoz, vagy esetleg a orvosi kivizsgálások során vitaminhiányt állapítanak meg, akkor válogass népszerű táplálékkiegészítőink közül.

A szájápolás nagyon fontos, hiszen a szájüreg egészsége támpontot ad az általános egészségi állapotodról is

A szádban keletkező problémák hatással lehetnek a test többi részére. A test más területeihez hasonlóan a szánk is hemzseg a baktériumoktól. Ezek a baktériumok többnyire ártalmatlanok, a szánk azonban az emésztő- és légzőrendszerek bejárata. A szánkon keresztül bejutó baktériumok egy része betegséget is okozhat. A szervezet természetes védekezőképessége, a helyes szájápolás, a napi fogmosás, a fogselyem használata kordában tartja a baktériumokat. A fogkrémek használata a száj higiéniai rutin részét képezik. Törekedj arra, hogy fogaidról az összes lepedéket eltávolítsad, válassz minőségi fogkrémjeink közül. A fogkrém használatának számos előnyei közül a legfontosabb, hogy megelőzheted az ínygyulladást és a szuvasodást. A számos ízben elérhető fogkrémeket nálunk megfizethető áron vásárolhatod meg. Fontos, hogy olyan fogkefét válassz, amely megfelelő számodra. Gyerekek esetében a gyerekek szájához illő fogkefét kell választani és törekedni kell arra, hogy a sörtéje ne legyen túl kemény. A rendszeres fogtisztítással, a megfelelő technika használatával a fogaidat sokáig egészségesen tarthatod. A szájvizet a fogak, az íny és a száj öblítésére használjuk. Általában fertőtlenítőszert tartalmaz, hogy elpusztítsa a káros baktériumokat, amelyek a fogak között és a nyelven telepednek meg. A szájvíz nem helyettesíti a fogmosást vagy a fogselyem használatát a szájhigiénia szempontjából, és csak akkor tud hatékony lenni, ha helyesen alkalmazzák. Azok, akik rendszeresen járnak fogorvoshoz bizonyára sokszor hallják, hogy használjanak fogköztisztítót, fogselymet. Ezt azért mondják mert nagyon fontos! A fogkefe fogmosáskor összesen 3 felületet tud érinteni az 5 közül, a fennmaradó két felületet csak a fogselyem segítségével tudod megtisztítani. Ne várd meg az ínygyulladást, válassz fogköztisztító termékeink közül.