BABA-MAMA

Rögtön azután, hogy megtudod babát vársz, arra is rájössz, hogy bizony sok mindenre szükséged lesz. Még a babavárás során érdemes egy listát összeállítani azokról a dolgokról, amelyekre biztosan szükségetek lesz. A lista segítségedre lesz a bevásárlásban, így biztosan minden a rendelkezésetekre áll, mire megérkezik a baba. Webshopunkban a pelenkázáshoz, a babaápoláshoz, a várandóssághoz és a szoptatáshoz, valamint a baba etetéséhez szükséges termékeket is megtalálod.

Pelenkák, amelyek segítségével nyugodtak a nappalok és az éjszakák is

Minden babának a testsúlyához illeszkedő pelenkát kell vásárolni. A pelenkák zacskóján pontosan feltüntetésre kerülnek a súlyhatárok, amelyeket érdemes betartani. Van azonban egy pár olyan követelmény is, amelynek szintén meg kell felelnie a kiválasztott pelenkának. Webshopunkban ezeknek az igényeknek is igyekszünk eleget tenni minőségi termékeinkkel. A pelenkák zárása, a gumi szorossága is sokat nyom a latba, amikor az anyukák leteszik a voksukat egy-egy pelenka mellett. Nálunk minőségi és kényelmes pelenkákat vásárolhatsz a kicsinek.

Etetés, a kisbabák egészséges táplálása

Nagyon fontos a kisbabák számára, hogy vitaminokban gazdag egészséges ételeket fogyasszanak. A megfelelő étkezéshez elengedhetetlenek a minőségi bébiételek, bébiitalok, a desszertek vagy a tápszerek is. A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz zöldségekben és gyümölcsökben gazdag ételek fogyasztása javasolt és nem szabad elfelejtkezni arról sem, hogy az étrend változatos legyen. A kisbabák egészséges fejlődéséhez szükséges étrendhez webshopunkban minden szükséges terméket megtalálsz.

Babaápolás felsőfokon

Szülőként biztosan fontos számodra, hogy kisbabád részére olyan babápolási termékeket vásárolj, amelyek vegyi anyag mentesek. A babák számára fokozottan veszélyes, ha nem megfelelő összetételű babaápolási termékeket használsz, hiszen ők még fejlődésben vannak.

Várandósság, szoptatás idején használatos termékek

A várandósság és a szoptatás idején is számos olyan problémával szembesülhetsz, amelyeket a megfelelő termékek segítségével csökkenthetsz vagy akár meg is szüntethetsz. Ilyen lehet szoptatás idején a bimbóvédő használata, amely segít abban, hogy kisbabát minél könnyebben hozzájusson az anyatejhez. Vásárolhatsz terhességi csíkok elleni krémet vagy egy hűsítő lábsprayt. Tekintsd meg kínálatunkat.